Forældreforening må sælge lejrskole
En økonomi der ikke hænger sammen samt mangel på frivillige hjælpere, har fået forældreforeningen for Rødkilde Lejrskole på Rødkilde Skole til at sætte lejrskolen "Karrebæk" i Karrebæksminde på Sydsjælland til salg.

En økonomi der ikke hænger sammen samt mangel på frivillige hjælpere, har fået forældreforeningen for Rødkilde Lejrskole på Rødkilde Skole til at sætte lejrskolen “Karrebæk” i Karrebæksminde på Sydsjælland til salg. Lejrskolen har gennem mange år givet utallige børn fra Rødkilde Skole oplevelser, læring og udvikling – men det stopper nu. Lejrskolen er oprindeligt en gammel landsbyskole fra 1840 og er i dag indrettet med 3 sovesale og plads til 36 personer. Et eventuelt overskud ved salget tilfalder foreningen, og det er så foreslået, at de forældrevalgte repræsentanter i skolebestyrelsen kan uddele beløb til klasser eller elever efter regler, som endnu ikke er nærmere fastsat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top