Fingerklipper klipper krat og hegn i Utterslev Mose
Hegn og krat langs stierne i Utterslev Mose skal beskæres, så der kommer mere lys til træerne og bedre plads på stierne

Hegn og krat langs stierne i Utterslev Mose skal beskæres, så der kommer mere lys til træerne og bedre plads på stierne. Beskæringen skal også sikre, at fodgængere og cyklister ikke bliver revet af grene og generet af buskadset. For at løse den opgave har Teknik- og Miljøforvaltningen taget en ny maskine i brug – en såkaldt fingerklipper. Fingerklipperen sidder monteret på en traktor, som i det kolde vejr ikke efterlader skader på stierne. Arbejdet med at beskære hegn og krat er begyndt, og fortsætter i løbet af januar og februar, hvor maskinen kommer rundt til de mest trængte stier i Utterslev Mose.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top