Enmandshæren var ikke nok
Danny Reinholdt var lige ved at skaffe IF Stadion det ene point imod TMS Ringsted

Det kører ikke rigtig for IF Stadion efter jule- og nytårsferien. Først en ordentlig endefuld i Storebæltshallen til førerholdet Korsør Slagelse og onsdag aften et skuffede nederlag på 20-21 til TMS Ringsteds 2. hold på hjemmebane i Bellahøj Hallen.
De to nederlag har virkelig sat sig på tværs i IF Stadions indre univers. Oprykningsdrømmen lever dog endnu for Stadions herrer, fordi 2. division er så jævnbyrdig, som det er tilfældet. Stadion har dog spillet en eller to kampe flere end de nærmeste rivaler, så der er snart ikke råd til flere svipsere, selv om Stadion stadig har 18 point at spille om.

Haltede efter
Stadion haltede hele tiden efter mod midtsjællænderne. Ringsted førte med 10-9 efter en jævn 1. halvleg. Efter pausen forventede man, at hjemmeholdet ville sætte blus på lampen. Michael Jensen påtog sig i hvert fald et kolossalt ansvar, men han havde hverken held i afslutninger eller afleveringer, så det var meget naturligt, at playmakeren herefter blev udskiftet. Ringsted trak fra og bragte sig foran 16-12 efter 41 minutter.
Efter nogle sjuskefejl i opdækningen og scoringsproblemerne fik træner Thomas Schou omrokeret. Særlig effektfuld var spilletiden til Danny Reinholdt, der på det nærmeste var en enmandshær. Krisstoffer Leth var ene om at supplere i angrebet, mens der blev tacklet og fightet af alle mand i forsvaret. Langsomt blev Ringsteds forspring indhentet, og Stadion var i angreb 40 sekunder før tid – nede 20-21.
Danny Reinholdt scorede seks af Stadions sidste otte mål, og han kunne være blevet aftenens helt store helt tre sekunder før tid, hvis han havde udlignet. Men desværre blev han nødt til at tage chancen fra en nærmest umulig situation, og Ringsteds målmand havde ingen problemer med at klare bolden.
IF Stadions næste kamp skulle have været mod Holte IF den 25. januar, men kampen er blevet udsat. Den 29. januar møder Stadion på udebane Rødovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top