Bydelsguide 2016 er udsendt
Brønshøj-Husum Lokaludvalg har også i år lavet en praktisk guide til bydelen. Den skulle nu være uddelt til samtlige husstande

Praktiske oplysninger om Brønshøj-Husum, samt en række artikler der fortæller om det mangfoldige liv i bydelen, præger den nye Bydels­guide 2016, som Lokaludvalget netop har sendt på gaden. Guiden er postomdelt til alle husstande i bydelen samt sat frem til afhentning på blandt andet de lokale biblioteker og kulturhuset Pilegården.

Bagerst i guiden kan et kort over bydelen foldes ud, og udover legepladser, institutioner m.m. er der blandt andet indtegnet og beskrevet 6 vandreruter samt en række lokale seværdigheder.

Udover de praktiske oplysninger er det Lokaludvalgets håb, at guiden kan bidrage til at skabe en fælles lokal identitet samt fortælle om aktuelle sager i bydelen.

Bedre resultat med borgerinddragelse

– Brønshøj-Husum skal være en grøn bydel, en bydel med plads til forskellighed blandt borgerne og et sted hvor man føler sig tryg, og hvor der er muligheder for udfoldelse og inspiration, siger Lokaludvalgets formand i guidens forord.

I guiden understreger Lokaludvalgets næstformand, Hans S. Christensen, at det giver færre fejl og større tilfredshed, hvis kommunen sørger for at inddrage lokale borgere i vigtige beslutninger.

– Inden der træffes beslutninger i Københavns Kommune, bliver det et bedre resultat, både for lokalsamfundet og kommunen, hvis borgerne bliver hørt og inddraget i beslutningsprocessen. Ved at gøre brug af de lokale beboeres kendskab til sagerne, mindsker man samtidig risikoen for fejl og uhensigtsmæssige beslutninger, siger Hans S. Christensen. Han tilføjer, at borgerinddragelse kan skabe lokalt ejerskab til beslutningerne og dermed styrke sammenhængskraften lokalt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top