BSF tabte knebent
Brønshøj Skak Forening led sit andet nederlag i Skakligaen

Kampen om guldet i Xtracon Skakligaen er så godt som afgjort tre runder før slut, oprykkerne fra Philidor er med 11 point langt foran Skanderborg på andenpladsen. Efter to nederlag i træk må Brønshøj Skak Forening gå efter de sekundære medaljesæt. I søndags tabte BSF til Græsted-klubben Nordkalotten, der vandt med 4½-3½.

BSF havde en række afbud blandt andre fra stormester Carsten Høi. På 1. brættet mødtes de to svenske stormestre, og Nordkalottens Jonny Hector trak det længste strå mod BSFs førstemand Tiger Hillarp-Persson. Nordkalottens anden svenske stormester Stellan Brynell besejrede Jakob Aabling-Thomsen på 2. bræt, mens Søren Mikkel Andersen stod for Brønshøj eneste gevinst. De fem resterende partier blev remis.

– Det bliver meget vanskeligt at vinde sølv, men det er ikke umuligt at opnå bronze. Det kan få betydning for deltagelse i Europa Cup’en, hvis Skanderborg vælger ikke at stille op. Philidor kan ingen tilsyneladende røre, siger BSFs formand Carsten Petersen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top