100 års fødselar
Lørdag, den 16. januar fylder tidligere manufakturhandler, Louis Mose, Engelholmvej 24 Brønshøj, 100 år. Louis Mose stammer fra Herning, men kom allerede som 14-årig til Borup på Sjælland, hvor han stod i lære i en manufakturhandel. I mange år arbejdede han på Dansk Kunstsilke i Valby, men i 1963 startede han sammen med sin hustru […]

Lørdag, den 16. januar fylder tidligere manufakturhandler, Louis Mose, Engelholmvej 24 Brønshøj, 100 år. Louis Mose stammer fra Herning, men kom allerede som 14-årig til Borup på Sjælland, hvor han stod i lære i en manufakturhandel.
I mange år arbejdede han på Dansk Kunstsilke i Valby, men i 1963 startede han sammen med sin hustru egen forretning på Valby Langgade, som de drev igennem en årrække.
Efter pensioneringen har Louis Mose været meget aktiv i forskellige sportsgrene. Bl.a. har han dyrket keglespil og bowling i Grøndalscenteret helt indtil denne sæson. Han bor stadig i egen lejlighed på første sal og klarer selv alle indkøb ved hjælp af sin elcykel.
Louis Mose er medlem af Apostolsk Kirke og var igennem mange år kasserer i menigheden på Filippavej på Frederiksberg.
Hundredårsfesten bliver med deltagelse af hele den store familie, bl.a. vil de fleste af de 29 oldebørn deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top