Vanvittig kørsel i Husum
Jeg bor i Husum, og på strækningen fra Husum Torv til Brønshøj Torv kører bilisterne som om, de ikke har noget kørekort

Jeg bor i Husum, og på strækningen fra Husum Torv til Brønshøj Torv kører bilisterne som om, de ikke har noget kørekort!

Mange af dem kører overfor rødt, når det er grønt for mig. Jeg er svagsynet og kan næsten ikke se noget, og det gør det svært at komme over vejen. Kun nogle gange kan jeg se lyskurvene, og nogle af dem synkroniserer ikke med lydfyrene. Nogle gang er lydfyret ikke så højt, så jeg kan næsten ikke høre det, og så kan det være svært i trafikken, hvor man ofte er tæt på at blive kørt ned.

Jeg synes, at alle skal følge færdselsreglerne, fordi det siger loven. Tænk jer om, når I kører, for det er ikke alle i trafikken, der ser lige godt. Og kære politikere. Kan I ikke få styr på lydfyrene? De er de eneste, der hjælper mig sikkert over vejen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top