Tæt opløb om idrætspriser
Judoklubben.jpg
Brønshøj Judo Club stod for Årets Idrætspræstration 2015. Fra venstre mod højre ses formand Michael Agertoft, Mathias Madsen, Jonas Czajkowski, Jacob Agertoft, Benjamin Christensen, Anders Hvidkær, Anja Lunding, Emilie Sook og Miguel Lopez. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj Judo Club stod for årets idrætspræstation, og Unions kasserer Gert Gade modtog idrætslederprisen

Striden var tæt om årets idrætspriser i Brønshøj-Husum. Men som formanden for Brønshøj-Husum forenede Sportsklubber (BHFS), Jan Juul Jørgensen, udtrykte det, så er det i sig selv en sejr at blive nomineret til priserne.

Prisoverrækkelsen fandt sted i onsdags i Grøndal Multicenter, hvor der var et stort fremmøde. Ikke mindst fra Husum Boldklubs U15-drenge og Brønshøj Judo Clubs mange danske mestre.

Aftenen startede med at sidste års vindere modtog en erindringspokal for deres sejr i 2014. Først modtog Karsten Brisell fra IF Stadion pokalen for Årets Idrætsleder 2014. Han takkede blandt andet ved at sige: – Jeg blev både overrasket og rørt. Særligt over den anerkendelse, der kom fra de mennesker, som jeg ikke kendte!

Boldklubben Unions formand Bo Sten Hansen takkede humoristisk på sin klubs vegne for Årets Idrætspræstation 2014, hvor Unions seniorafdeling vandt: – Jeg håber ikke, at det går de nye vindere, som det er gået os, for vi ligger ikke så godt til.

Hæderspris

BHFSs bestyrelse havde i år besluttet at uddele en særlig hæderspris. Prisen vil ikke blive uddelt årligt. Kun når der er en særlig grund, skal hædersprisen uddeles, oplyste Finn Ryberg fra Brønshøj Boldklub. Hædersprisen blev tildelt Erik Hansen. I begrundelsen nævnte Finn Ryberg, at Erik Hansen i 20 år som først regionschef i Københavns Idrætspark, siden i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune og senest i Team Nordøst været både forstående, konstruktiv og samarbejdsvillig i forbindelse med klubbernes brug af idrætsanlæggene i Brønshøj-Husum-området.

– Det er med stor beklagelse og forundring, at vi fik at vide, at man i forbindelse med personalereduktioner valgte at afskedige dig, sagde Finn Ryberg.

Årets priser

Efter oplæsning af begrundelserne til årets indstillinger – som også har været bragt i Brønshøj-Husum Avis – blev priserne for 2015 uddelt. I begge kategorier var opløbet tæt, men i sidste ende faldt valget mellem Husum Boldklubs bestyrelsesmedlem Tony Christensen og Boldklubben Unions kasserer Gert Gade ud til sidstnævntes fordel. En rørt Gert Gade takkede for prisen.

Årets Idrætspræstation tilfaldt Brønshøj Judo Club, der havde høstet en lang række guldmedaljer ved de danske mesterskaber. Mange af guldvinderne var mødt frem til prisoverrækkelsen, og formand Michael Agertoft takkede på vegne af alle judokæmperne.På andenpladsen fulgte Arbejdernes Tennis Klubs +50-hold, der som dansk landshold vandt det nordiske mesterskab foran Sverige. Husums talentfulde drengehold endte på tredjepladsen.

Inden de mange deltagere kunne drage til den overdådige buffet, takkede Jan Juul Jørgensen sponsorerne Grøndal Multicenter og Brønshøj-Husum Avis.

Erik Hansen

Erik Hansen (tv.) modtog den nyindstiftede hæderspris af Finn Ryberg, Brønshøj Boldklubs tidligere formand. Humøret var høj, selv om Erik Hansen ikke længere kan hjælpe klubberne i Brønshøj-Husum-området. Foto: Christian Ove Carlsson.

Gert Gade

Gert Gade (th.) modtog Årets Idrætslederpris 2015. Meget passende blev pokalen og checken overrakt af Unions formand Bo Sten Hansen. Foto: Christian Ove Carlsson.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top