Synkoperne giver julekoncert i Pilegården
  Kom og hør Synkopernes julekoncert tirsdag d. 15. december kl. 19.30 i Pilegården. De giver koncert i caféen. Koret er vokset de sidste par år og tæller nu 27 sangere fordelt på 4 stemmer og de har deres egen pianist Lars Emil Riis, der uddannet på Vestjydsk musik konservatorium. Der er mulighed for at […]

 

synkoperne

Kom og hør Synkopernes julekoncert tirsdag d. 15. december kl. 19.30 i Pilegården. De giver koncert i caféen. Koret er vokset de sidste par år og tæller nu 27 sangere fordelt på 4 stemmer og de har deres egen pianist Lars Emil Riis, der uddannet på Vestjydsk musik konservatorium. Der er mulighed for at købe drikkevarer i cafeen og der vil også blive sunget fælles julesange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top