Stadion slået ud
Tabte til TIK Taastrup i 3. runde af pokalturneringen

IF Stadions herrehåndboldhold har spillet fem hårde kampe i løbet af blot 17 dage. Først fire deciderede topopgør i 2. division mod TMS Ringsted, TIK Taastrup, BK Ydun og FIF. Det lykkedes Stadion at komme ud af disse fire kampe med fem point, således at man indtager en øjeblikkelig andenplads. Men tirsdag aften gik det galt i pokalturneringen i Taastrup Hallerne.

Endnu en gang mødte IF Stadion divisionskollegerne fra TIK Taastrup, som man også har spillet flere træningskampe imod. Generelt har Stadion haft det meget svært mod TIK, men for to uger siden lykkedes det endelig at vinde over Taastrup.

I tirsdags fik TIK Taastrup så en lynhurtig revanche, da man med cifrene 26-24 sendte IF Stadion ud af pokalturneringens 3. runde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top