Skuddrab på 18-årig i København kan være bandeopgør
En blev dræbt og to blev kvæstet fredag aften før jul på Frederikssundsvej ved Åfløjen

Det var et muligt opgør mellem bander, da en 18-årig mand blev skudt og dræbt, men han førte en bil. To passagerer på 16 og 18 år blev kvæstet, da bilen efterfølgende kørte galt. Skudepisoden skete nogle hundrede meter fra vejen Åfløjen i nærheden af kommunegrænsen til Herlev. Her blev der affyret mellem fem og ti skud fra en anden bil.
– Det er svært på nuværende tidspunkt at sige, om skyderiet er banderelateret, men det er klart en vinkel i efterforskningen, siger Torben Svarrer fra Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.
Den 18-årige, der mistede livet, er ifølge TV2 Lorry, lillebror til den 19-årige somalier, Mahad Abdulqadir Abdi, som blev skudt og dræbt ved Gadelandet i Husum i 2011.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top