Nytårshilsen til Brønshøj-Husum
Carl-Christian-Ebbesen.jpg

Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen, Dansk Folkeparti, Borgerrepræsentationen, Københavns Rådhus

Som kultur- og fritidsborgmester er jeg stolt af Københavns aktive kultur- og fritidsliv, der betyder rigtig meget for de fleste af os.

Som kultur- og fritidsborgmester er jeg stolt af Københavns aktive kultur- og fritidsliv, der betyder rigtig meget for de fleste af os. Her får vi nye oplevelser og bliver underholdt eller udfordret. Og det er ofte også her, at vi møder nye mennesker og deler fælles interesser. Vores by rummer mange muligheder, men vi skal altid skabe forbedringer. Derfor arbejder jeg og Dansk Folkeparti for at styrke kulturlivet med tilbud, der rammer bredt.
Det lykkedes også i 2015, hvor vi ved budgetforhandlingerne var med til at sikre et trecifret millionbeløb til kulturen og især nye og bedre idrætsfaciliteter. Københavnerne får nu flere muligheder for at få rørt sig med nye fodboldbaner, en skøjtehal, sportshal og et vinterbad.

Og så kan borgerne i Brønshøj nu se frem til at få moderniseret kulturhuset Pilegården for 13 mio. kr. Huset har længe trængt til en kærlig hånd, men nu får de mange kulturelle aktiviteter endelig bedre rammer. Der er mange kulturinstitutioner i København, som trænger til et løft, men med renoveringen af Pilegården starter vi der, hvor behovet er størst.

Byen har vokseværk. Vi bliver flere og flere og nye kvarterer skyder i vejret. Investering i kultur og fritid handler derfor også om at sørge for, at alle københavnere har adgang til tidssvarende kulturhuse, biblioteker, og idrætsanlæg i fremtiden. Og om at sikre, at vi har de nødvendige midler til at bevare kulturarven og styrke foreningslivet. Det vil jeg også kæmpe for i det nye år som kultur- og fritidsborgmester.

Jeg ønsker alle et godt nytår.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top