Møde i Lokaludvalget
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 17. juni, kl. 18.30 ordinært møde i EnergiCenter Voldparken

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder på torsdag, den 17. juni, kl. 18.30 ordinært møde i EnergiCenter Voldparken. Mødet starter med “Tilhørernes punkt”, og efterfølgende behandles et forslag til Lokaludvalgets arbejdsplan og budget for 2016. Endvidere skal Lokaludvalget behandle et forslag til høringssvar i forbindelse med et lokalplanforslag vedr. nybyggeri af en daginstitution på Frederikssundsvej samt forslag til henvendelse til sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen og socialborgmester Jesper Christensen om et sundhedshus i Brønshøj-Husum.
Mødet er offentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top