Kunstgræs i Kirkemosen?
Jeg læste artiklen i Brønshøj Husum Avisen (18/12) om, at der stadigvæk arbejdes på kunstgræsbaner i Kirkemosen.

Jeg læste artiklen i Brønshøj Husum Avisen (18/12) om, at der stadigvæk arbejdes på kunstgræsbaner i Kirkemosen. Dette på trods af kraftigt modstand fra beboer, grundejerforeninger og lokaludvalg. Er det rimeligt at vores egen kommune gennemtrumfer et ønske fra en idrætsforening?
Kig på anlæg i Tingbjerg, hvor meget lys der spreders til de stakkels naboer. Tingbjerg er der imod et oplagt sted at lave flere baner. Tingbjerg kunne blive alle idrætsgrenes sted. Tingbjerg har plads, parkering mm. Tingbjerg skal bare moderniseres. Lys på cykelstier er mangelfuld, der er meget mørkt der ovre. Mere lys på cykelstier, så det er trygt at løbe og cykle der.
Tingbjerg er nabo til en stor gruppe borgere som ikke kommer der, fordi der ikke er noget at tager der over for og Fordi der er mørkt. Tænk hvis vi fik lys på cykelstier der over til, tænk hvis Tingbjerg Idrætspark blev lige så attraktiv som Grøndalscentret. Så ville det være et perfekt bindeled imellem Tingbjerg, Brønshøj og Husum.
Tænk på alle de unge mennesker som kunne have glæde af at vi engang kunne få en indendørs hal, tennisbaner og en familievenlig svømmehal. Kan I ikke se et paradis Tingbjeg kunne blive.
Så drop kunstgræs og lysmaster i små lokalområder og giv noget som mange flere end en klub får glæde af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top