Kommuneplan 2015 giver bedre infrastruktur til Brønshøj og Tingbjerg
Det har længe været en mærkesag for Radikale Venstre at få en højklasseforbindelse til Brønshøj og Tingbjerg, som lige nu mangler ordentlig infrastruktur

Det har længe været en mærkesag for Radikale Venstre at få en højklasseforbindelse til Brønshøj og Tingbjerg, som lige nu mangler ordentlig infrastruktur. Vi er derfor glade for, at det indgår i Kommuneplan 2015, at vi skal undersøge en udvidelse af metro og letbane til Brønshøj og videre ud. Det er vigtigt at skabe en bedre infrastruktur i København – især for de dele af byen, hvor infrastrukturen er dårligst. Det binder byen sammen. Kommuneplan 2015 blev vedtaget i Borgerrepræsentationen torsdag den 10.12. efter en lang og god høringsproces. For Radikale Venstre har det været helt centralt at sikre rammerne for et København, der er for alle. Kommuneplanen skal skabe en by, hvor børn kan vokse op i et godt og trygt børneliv. Hvor børnefamilierne kan få hverdagen til at hænge sammen med nem adgang til god børnepasning, grøn transport, attraktive byrum og et trygt sted at bo med plads til familien.

Kommuneplanen har fået en god balance og tager hånd om Københavns udfordringer. Planen bidrager blandt andet til, at København kan bliveCO2-neutral, have flere grønne områder, flere træer og renere luft, samtidig med at infrastrukturen styrkes.

Vi vil gerne sige en stor tak til alle de borgere og organisationer, der har bidraget undervejs. Det har været enormt spændende at tale med jer og høre jeres input til byens udvikling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top