Julefest i Husum Bypark
Fredag eftermiddag holdt julen for alvor sit indtog i bydelen, da julemanden lagde sin vej forbi Brønshøj Torv og Husum Bypark, og sørgede for at juletræerne blev tændt. Det var en veloplagt overborgmester, Frank Jensen, der holdt juletalen og fortalte et opbyggeligt juleeventyr, om hvordan man får en nisse til at bo i sit hjem […]

Fredag eftermiddag holdt julen for alvor sit indtog i bydelen, da julemanden lagde sin vej forbi Brønshøj Torv og Husum Bypark, og sørgede for at juletræerne blev tændt. Det var en veloplagt overborgmester, Frank Jensen, der holdt juletalen og fortalte et opbyggeligt juleeventyr, om hvordan man får en nisse til at bo i sit hjem – nemlig ved at være sød og ordentlig mod dem, man møder på sin vej.
– Det er nemlig det, som julen handler om. Om at være gode ved hinanden og bruge tid sammen med dem, som vi holder af, sagde Frank Jensen. – Jeg tror, at rigtig mange børn glæder sig til gaverne juleaften, men jeg tror også, at vi alle sammen glæder os til at holde fri og hygge os med familien. Han fik godt tag i både voksne og de mange børn og fik alle til at kalde på julemanden, der så kom standsmæssigt kørende i en gammel brandbil og med hjælp fra Københavns Brandvæsen kom op til toppen af juletræet og efter fælles nedtælling med de forventningsfulde børn fik tændt træet og spredt lys og varm stemning.
I Byparken var der musikalsk underholdning og foreningen Husum Byparks Venner serverede gratis varm grønsagssuppe. Der var også mulighed for at møde repræsentanter for facebook-gruppen ”Jeg bor i Husum”.

Se flere billeder fra Juletræstændingen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top