IF Stadion holdt stand trods gummiarm
Nicolai-Hviid.jpg
Nicolai Hviid havde mange flotte redninger i målet i lørdagens topopgør mod FIF - og det blev udslagsgivende i sidste ende. Foto: Christian Ove Carlsson.
Håndboldherrerne tabte først topkampen til BK Ydun, men besejrede derefter topholdet FIF

Optakten til lørdagens sejr over topholdet FIF var ikke den bedste for IF Stadion. I onsdags blev den tidligere aflyste 2. divisionskamp mod BK Ydun afviklet. Og det kørte slet ikke for Stadion, der blev besejret af Ydun med 26-20.

– To vigtige kampe mod to tophold i en og samme uge er hård kost, men det må man jo forholde sig til og så være klar, når fårene skilles fra bukkene. I den første kamp mod Ydun blev vi spillet ud af brættet og i den grad udstillet. Vi var ikke parate og havde måske ikke den fornødne respekt på dagen, konstaterer IF Stadions cheftræner Thomas Schou.

Træneren fortæller, at da Michai Jensen skulle uddele kampens spiller var der helt stille, mens han kiggede rundt: Hmm, ingen spillede godt i dag, men jeg skal jo vælge én, så jeg giver den til Danny Reinholt, som kæmpede.

Godt forsvar

IF Stadion havde en god træning torsdag og fik snakket igennem, hvad der var gået galt mod Ydun, så man få rettet til kampen mod divisionens tophold FIF. Blandt andet blev man enige om at gå lidt længere frem i 3-2-1 opstillingen mod FIFs tunge bagkæde, så de ikke nåede at komme i fart.

I lørdagens kamp mod FIF var forsvaret parat fra start. Der blev tacklet igennem, og i målet tog Nicolai Hviid godt fra med gode redninger og en flot attitude. IF Stadion fik løbet nogle fine kontraer og tog afstand til FIF. Afstanden lå og rumlede omkring syv mål på plussiden til IF Stadion – helt frem til der manglede syv mål. Men så gik der gummiarm i den.

– Gummiarmen har vi set nogle gange i år. Vi var i fuld kontrol og burde have lukket kampen, men forhastede beslutninger, fem kendelser for tekniske fejl og henholdende spil dømt af dommerne. Hviid, der havde stået kanon i 50 minutter, manglede en redning eller to i slutfasen, siger Thomas Schou.

I sidste ende holder IF Stadion fast i sin føring, men vinder dog blot med et enkelt mål. Hvilket i øvrigt også skete begge gange i sidste sæson.

– Alle kæmpede som vilde, og vi holdt vores aftaler til stort set punkt og prikke. Flot kamp af Mathias Doktor, Kosack og Kasper Kragh i defensiven, Michael Jensen styrede angrebet flot. Michai var super i kontraspillet, og Filip Jocic spillede sin klart bedste kamp I Stadion-trøjen og lavede syv-otte supergode mål fra distancen. Kampens spiller, valgt af holdet, gik dog til Hviid, som spillede en super kamp, konkluderer Thomas Schou. En vigtig sejr for IF Stadion, der holder sig inde i topstriden. Et nederlag ville derimod have sat holdet under et gevaldigt pres i divisionen, hvor alle hold kan slå alle.

I morgen spiller IF Stadion pokalkamp mod TIK Taastrup, som man slog for lidt over en uge i divisionen. Herefter er der juleferie. Første kamp efter ferien er den 10. januar på udebane mod Korsør Slagelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top