Husumparken står endelig færdig
Husum-Park-13-51-15.jpg
Husumparken mangler stadigvæk et par detaljer for at være fuldstændig færdig. Foto: Foto: Kaj Bonne
Solen skinnede over Husumparken, da den i onsdags endelig kunne indvies med masser af farverige vimpler og ikke mindst glade og forventningsfulde brugere af parken. Der blev budt velkommen med kaffe, varm kakao og masser af kage og æbleskiver.

Også miljø-og teknikborgmester Morten Kabell var mødt op for at hjælpe med at klippe den meget lange silkesnor over.

-Da Områdefornyelse Husum i 2010 udarbejdede et skitseforslag til, hvordan en modernisering af Husumparken kunne se ud, blev det gjort på baggrund af over hundrede borgeres ønsker og inputs. Især 9. klasses eleverne, var for 5 år siden med til at tegne deres drømme og ønsker for Husumparken. Tak fordi i den gang var med til at fortælle, hvordan parken skulle se ud.

De er dem, der bor i byen, der skal bestemme hvordan parken skal se ud. Vi på rådhuset skal bare få tingene til at ske. Der har været mange knaster undervejs med fredningssag og vand. Men resultatet er blevet meget godt. Nu skal I love mig og hinanden at passe godt på kunstgræsset. Tillykke med Husumparken, sagde Morten Kabell i sin tale til bydelen og deres nye park.

Efter talen gik Husum Skoles lærer Malene Schat-Eppers, der er bevægelsesvejleder og en af dem, der har sat bevægelse på dagsorden på skolen, på scenen og lavede et synge klappe, danse nummer med eleverne fra 4.-5.-6. klasse.

Efter den formelle del var det også Husum Skoles elever, der stod i spidsen, for nogle af de aktiviteter der var efterfølgende. Eleverne gik også forrest, da parkens brugere kunne undervises i den nye løbehjulsbane og brugen af fitnessredskaber.

Der blev i sin tid bevilliget 27. millioner til Husumparken, men i alt er der brugt 130 millioner for at få løftet Husum, fortalte Morten Kabell.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top