Glædelig jul
Jul-på-Brønshøj-Torv.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson
En julepyntet bydel med juletræer i både Husum Bypark og på Brønshøj Torv samt ikke mindst et gammelt vandtårn med julelys, står parat til for alvor at byde julen velkommen. Billedet er fra Brønshøj Torv med Rytterskolen i baggrunden - den Rytterskole hvor der nu er kommet mere liv med spejderne, end det har været tilfældet i mange år.

En julepyntet bydel med juletræer i både Husum Bypark og på Brønshøj Torv samt ikke mindst et gammelt vandtårn med julelys, står parat til for alvor at byde julen velkommen. Billedet er fra Brønshøj Torv med Rytterskolen i baggrunden – den Rytterskole hvor der nu er kommet mere liv med spejderne, end det har været tilfældet i mange år.

Vi har været gennem en længere periode med vejarbejde på Frederikssundsvej og Brønshøjvej. Et arbejde der ikke kun har været til besvær og gene for borgerne men har også haft konsekvenser for mange handlende med faldende omsætning. Det er vores håb, at besværet vil give Frederikssundsvej et både trafikalt og æstetisk løft.

Vi ønsker vores læsere, samarbejdspartnere og annoncører en glædelig jul og håber at det gode samarbejde fortsætter – til gavn og glæde for borgerne i Brønshøj-Husum.

Red.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top