Flere hjertestartere til Brønshøj-Husum
Forslag til placering kan sendes til Lokaludvalget

Brønshøj-Husum Lokaludvalg arbejder løbende for at skabe mere sundhed og tryghed i bydelen, og på sit sidste møde har Lokaludvalget besluttet at indkøbe fem yderligere hjertestartere, så bydelen kan blive ligeså godt dækket ind som de øvrige københavnske bydele.
Den endelige placering af nye hjertestartere ligger endnu ikke helt fast, men der undersøges p.t. placering ved Utterslev Huse eller Bellahøj Nord, Bellahøj Syd, Voldparken Torv samt på 2. sal i EnergiCenter Voldparken. Forslag til andre relevante steder i bydelen at opsætte nye hjertestartere modtagers gerne på mail til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk.

Registrering af hjertestartere er vigtig
Hjertestartere først bliver synlige og tilgængelige for borgere og landets vagtcentraler, når de er registreret. Det er derfor vigtigt, at hjertestarterne er registrerede, så medarbejderne på vagtcentralerne kan dirigere førstehjælpere til den nærmeste hjertestarter i tilfælde af hjertestop. Registrering af hjertestartere kan ske på hjemmesiden www.hjertestarter.dk.
I 2012 stod Lokaludvalget for en kampagne, hvor der blev sat fokus på emnet, og hvor der blev placeret to hjertestartere i hhv. Pilegården og EnergiCenter Voldparken. Mønsteret er stadig, at Brønshøj-Husum generelt er dårligere dækket ind med offentligt tilgængelige hjertestartere end de fleste andre bydele i København.

Registrerede hjertestartere i Brønshøj-Husum
Husum Boldklub
Brønshøj Boldklub
Kulturhuset Pilegården
Daginstitutionen Staffetten,
Fritidshjemmet Storegårdsvej
Korsager Skole og Bellahøj Skole
Føtex
Radiometer
Bystævneparken (fire stk.)
EnergiCenter Voldparken
Tingbjerg: skolen, nærgenbrugsstation, Tingbjergforum
Jyske Bank og Arbejdernes Landsbank
Bellahøj Kirke
Boligforening på Kabbelejevej
Socialforvaltningen på Brønshøjvej
Bellahøj Svømmestation og Bellahøjhallerne
samt privat villa på Annebergvej
Hertil har en foreløbig undersøgelse vist at der er hjertestartere i Tingbjerg Pensionistcenter og hos Bellahøj Politi.

1 kommentar om “Flere hjertestartere til Brønshøj-Husum”

  1. Erling Andersen siger:

    Hej med jer, godt Nytår til je3r alle.
    Jeg kan se hvor de registrerede hjertestarter findes,men hvor kan man finde dem efter kl.24/00
    Venligst Erling Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top