Dejligt at være hjemme igen
Tæppeland-02-53-15.jpg
Jimmy (tv.) nyder at være tilbage i Brønshøj og er glad for at have sin dygtige medarbejder Mads med sig. Foto: Kaj Bonne
Det er med stor forventning og et endnu større smil, at Jimmy Riget åbner Tæppeland i Brønshøj

Der bliver stadigvæk rodet med kasseapparatet, og dankortmaskinen er forsinket med posten. Men det tager Jimmy og Mads bare som en udfordring, samtidig med at de har travlt med at få de sidste ting på plads i det nyåbnede Tæppeland på Frederikssundsvej 272.

Og fra den første åbningsdag den 17. december var der fra morgenstunden allerede så travlt, at skiltene endnu ikke var nået ud på gaden.

-Vi har allerede mere i kassen på den første time, end jeg regnede med, at vi ville have på en hel dag. Det er simpelthen så sjovt at være i Brønshøj igen. Jeg kender jo alle vejene, og jeg synes det er et dejligt område med hyggelige kunder, fortæller Jimmy Riget, der sidst arbejdede i Tæppeland Brønshøj for fire år siden.

Jimmy Riget og Frank Naur Jensen købte Tæppeland, efter den norske rigmand Erik Brennmoens selskab InHouse Group gik konkurs i oktober sidste år.

-Jeg har været med til to konkurser med Tæppeland, siden jeg startede tilbage i 2009. Mit hjerte brænder stadigvæk for tæpper, og da jeg hørte at Frank havde købt navnet, og vi hoppede med på vognen og startede det hele op fra bunden igen, fortæller Jimmy, der er knokleren mens Frank er den, der har forstand på papirerne.

Logoet er der ikke lavet meget om på, og de legendariske farvede tæpperuller indgår stadigvæk.

– Tæppeland er jo et godt og gammel brand, som folk kender og genkender, siger Jimmy, og viser nogle af de nyindkøbte tæpper.

– Vi køber meget fra Egetæpper, og så køber vi fra Holland, som leverer god og miljøvenlig kvalitet. Jeg er selv født i en generation, hvor man havde “væg til væg tæpper”. Det er så småt begyndt at komme tilbage. I alle tilfælde er der mange, der vælger tæpper til værelserne og så beholder de trægulvet i stuen, fortæller Jimmy, der selvfølgelig også kommer til at sælge klikgulve, laminat, vinyl, løse tæpper og linoleum i sin 1575 kvm store butik på hjørnet af Frederikssundsvej og Kobbelvænget. Frank og Jimmy har i dag tre Tæppeland forretninger. Foruden Brønshøj ligger der forretninger i Glostrup og Frederikssund og der er 14 mand ansat.

-Vi har da helt sikkert planer om flere forretninger, men de kommer alle til at ligge i Københavnsområdet, afslører Jimmy Riget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top