CPH Bordtennis spiller topopgør
Kasper-Sternberg-1.jpg
Kasper Sternberg er den store profil hos CPH Bordtennis. På lørdag er der topopgør mod Roskilde, der forhåbentlig har Michael Maze med på holdet. I så fald kan man se frem til en fremragende bordtenniskamp. Foto: Christian Ove Carlsson.
Roskilde med forhåbentlig Michael Maze i spidsen kommer på besøg på lørdag i grundspillet, der nærmer sig sin afslutning

CPH Bordtennis spiller topopgør mod Roskilde lørdag den 19.december kl. 14 i Remisen på Østerbro. Grundspillet i landets bedste række nærmer grundspillet sig sin afslutning, og der vil være bordtennis på absolut højeste niveau herhjemme, når Roskilde gæster København. CPH fører rækken og forventer at forsvare førstepladsen.

Københavns største profil er landsholdsspilleren Kasper Sternberg, og han sætter næsen op efter at slå Michael Maze, der er Roskildes bedste spiller.

CPH bordtennis er en eliteoverbygning, der er dannet i denne sæson. CPH bordtennis består af Københavns Bordtennisklub og Brønshøjs Bordtennisklub. Roskilde og København har været absolut dominerende i kampen om mesterskabet de seneste fem år, så kampen er dansk bordtennis’ svar på El Clasico.

Der er gratis adgang til opgøret i Remisen på Østerbro.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top