CPH Bordtennis klar til medaljekamp
CPH-hold-2015.jpg
CPH Bordtennis – fra venstre Kasper Sternberg, Christian Kongsgaard, Anders Lind, Thor Christensen, Sune Bjørn Larsen og coach Nick Ilsø – er klar til medaljeslutspillet. Foto: Privat.
Efter en sejr over Vestegnen betød det mindre, at CPH tabte til Roskilde. Brønshøj-klubben er med de to point med i slutspillet.

I weekenden sikrede CPH Bordtennis sig en plads i slutspillet, hvor de fire bedst placerede hold i Stigadivisionen skal spille om medaljer. Fredag aften kom bundproppen Vestegnen BTK på besøg hos CPH i Remisen på Østerbro. CPH vandt en knusende sejr på 5-0 nederlag. CPHerne Kasper Sternberg, Anders Lind, Christian Kongsgaard og Sune Bjørn Larsen spillede op til deres bedste og afgjorde kampen hurtigt og effektivt.

Lørdag var der til gengæld lagt op til en langt mere lige kamp med besøg fra de regerende mestre fra Roskilde. Roskilde havde ikke deres største profil Michael Maze med. Til gengæld var den kinesiske topspiller Zhai, der netop er blevet nr. 2 i World Tour-finalerne og altså er i verdenseliten, den stærke russer Leonid Maslov, landsholdsspilleren Claus Schou Nielsen samt den 48. dobbelte danske mester Allan Bentsen med hos Roskilde.

God start

Kasper Sternberg indledte med at vinde sikkert over Leonid Maslov. Til gengæld blev CPHs Christian Kongsgaard slået overraskende sikkert af Claus Schou. Allan Bentsen besejrede derefter Sune Bjørn Larsen i en seværdig tæt kamp med mange lange dueller. Trods flot spil og god fight trak stortalentet Anders Lind det korteste strå mod verdensstjernen Zhai, og Roskilde formåede derved at tage føring på 3-1. Anders Lind pyntet på resultatet med sikker sejr over Maslov, men da Sternberg tabte til Zhai, og Kongsgaard tabte til Bentsen, blev slutresultat 5-2 til Roskilde.

CPH er trods nederlaget til Roskilde sikret en plads mellem de øverste fire hold, selv om der resterer flere spillerunder.

Slutspillet foregår på den måde, at det vinderholdet af grundspillet i den ene semifinale møder det hold, der lander på fjerdepladsen, mens nummer to og tre mødes i den anden semifinale. Der spilles bedst af tre kampe, og det højest rangerede hold i grundspillet får glæde af to hjemmeopgør.

CPHs ældste spiller Sune Bjørn Larsen siger: – jeg tror, vores succes skyldes, at vi har haft rækkens mest stabile hold. Vi har haft næsten de samme spillere på holdet hele året. Vi har fundet en god balance mellem talent og rutine, og så har vi et hold, hvor vi har det rigtigt godt sammen og bakker hinanden op både inden for og uden for banen.

CPH Bordtennis mangler blot en kamp i grundspillet, og den spilles først den 21. februar på udebane mod Virum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top