Brønshøj Bibliotek udvider og renoverer i 2016
Borgerservice er langt om længe på vej til Brønshøj Bibliotek. Samtidig får biblioteket ny indgang med bedre adgangsforhold for borgerne

Biblioteket står dermed foran en omfattende ombygning, som betyder en udvidelse af de nuværende lokaler, da biblioteket overtager de lokaler, som i dag huser butikken Marie D’issy. Udvidelsen betyder, at biblioteket får ny indgang i stueplan, og der vil samtidig blive installeret en elevator i bygningen, som gør det lettere at komme til bibliotekets lokale på 1. sal, hvor også Borgerservice vil blive placeret. Samtidig er bibliotekets lokaler nedslidte og trænger til at blive generelt renoveret, en renovering som blandt andet betyder nye toiletforhold samt et nyt lokale til afholdelse af arrangementer.

Bogsalg i december
Ombygningsperioden vil begynde i starten af det nye år og vil vare det meste af foråret. – Vi vil gøre alt for at holde biblioteket åbent i ombygningsperioden, i første fase af ombygningen kan vi tilbyde selvbetjent adgang i formiddagstimerne, så hold øje med åbningstiderne, de kan ændre sig i takt med at byggeriet skrider frem. Til gengæld kan man glæde sig til en stærkt udvidet selvbetjent åbningstid, når ombygningen står færdig, fortæller lederen af Bibliotekerne i Brønshøj og Husum, Rasmus Elleby Engell-Kofoed.
Som led i en større oprydning bliver en del kasserede materialer allerede nu sat til salg, så det er muligt at gøre et godt køb på biblioteket i hele december måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top