Utæt tag og vand på halgulvet
Sneen var skyld i, at 2. divisionskampen mellem IF Stadion og BK Ydun blev udsat. Årsagen var ikke den gængse

Mange håndboldkampe i hovedstadsområdet og på Sjælland blev udsat i søndags. I Bellahøjhallerne var snekaos dog ikke skyld i aflysningen af 2. division øst-kampen for herrer mellem IF Stadion og BK Ydun. Derimod havde sneen lagt sig på taget, og da den begyndte at smelte, løb vandet ned gennem en utæthed og landede på halgulvet. Begge hold var kampklar og stod omklædt, da den forrige kamp i hallen blev afbrudt: – Vores kamp kom slet ikke i gang. Dommerne besluttede at aflyse med det samme, for det blev ved med at dryppe, fortæller IF Stadions cheftræner Thomas Schou.
– Det er selvfølgeligt ærgerligt, når man har kørt det taktiske omlæg igennem, men der var ingen tvivl om, at dommerne traf den rigtige beslutning, siger Thomas Schou.
En ny kampdato er endnu ikke fundet. IF Stadions næste kamp er på søndag kl. 14.45 på udebane mod TMS, Ringsteds 2. hold i Dansk Kabel TV Arena.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top