Udviklingen i Tingbjerg får købmanden til at se positivt på fremtiden
bent-kristensen.jpg
Bent Kristensen har fået lov til at beholde posthuset med bank i sin købmandsforretning. Den skulle ellers have været lukket 1. januar 2016, men den service får kunderne nu lov til at beholde de næste to år. Foto: Kaj Bonne
Bent Kristensen har været købmand i ni år i Tingbjerg. Med bydelens nye forbedrede planer, tager han gerne ni år mere

Hvis Københavns planer om at flere beboere, nye boligformer, bedre by-og butiksliv og flere veje ind og ud af Tingbjerg bliver vedtaget, så bliver bydelen helt anderledes og attraktiv.

Og attraktiv bliver den ikke mindst for en central personlighed i bydelen.

-Jeg har været i Tingbjerg i ni år. Det har været svære år, men jeg er da ikke blevet skudt endnu, fortæller Sparkøbmanden Bent Kristensen med sin vanlige tørre humor.

-Jeg er glad for at være her. Det var smadder hårdt for mig de første fire fem år, men nu mærker jeg, at det går den rigtige vej, fortæller Bent Kristensen, der, hvis planerne går igennem, kan se frem til en 2000 kvm stor butik på Store Torv om to år.

– I planen står der jo, at der kan åbnes op til Bystævneparken og til Mørkhøj, og det kommer til at betyde meget for erhvervslivet i Tingbjerg – og for mig som købmand bliver det mere attraktivt at drive forretning, fortæller Bent Kristensen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top