Tidligere inddragelse af Lokaludvalget
Københavns Kommune indfører en ny proces for behandling af lokalplaner, så ideer og input fra lokalmiljøet kommer på banen helt fra start.

Københavns Kommune indfører en ny proces for behandling af lokalplaner, så ideer og input fra lokalmiljøet kommer på banen helt fra start. Københavns Kommune har kigget processen for behandling af lokalplaner igennem for at se, om der var plads til forbedringer.
Det har bl.a. medvirket, at lokaludvalgene fremover vil blive inviteret til at komme med input, allerede når Teknik- og Miljøforvaltningen ved, at der skal laves en ny lokalplan. På den måde kan de lokale ønsker og tanker (måske) blive tænkt ind fra start i stedet for først at komme på banen, når processen er i gang. I dag bliver lokaludvalgene typisk først inddraget, når der ligger en godkendt startredegørelse på bordet. Teknik- og miljøborgmester, Morten Kabell, er overbevist om, at de nye tiltag vil give en mere smidig proces og ultimativt bedre byudvikling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top