Supercykelstier sætter fokus på tryghed
Supercykelstierne sætter igen i år fokus på gode forhold for de mange cyklister, der cykler om vinteren. I december måned handler det om tryghed for brugere af Supercykelstierne. Cykelpendlere der lægger vejen forbi Utterslev onsdag den 2. december, kl. 15-17, kan møde Supercykelstierne ved Hareskovvej/Mosesvinget til en snak om tryghed og noget varmt at drikke. […]

Supercykelstierne sætter igen i år fokus på gode forhold for de mange cyklister, der cykler om vinteren. I december måned handler det om tryghed for brugere af Supercykelstierne. Cykelpendlere der lægger vejen forbi Utterslev onsdag den 2. december, kl. 15-17, kan møde Supercykelstierne ved Hareskovvej/Mosesvinget til en snak om tryghed og noget varmt at drikke. Yderligere oplysning om Supercykelstiernes vinter-events på facebook.dk/Supercykelstier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top