Rejsegilde på Brønshøj Skole
illustration-nov-2014.jpg

Sådan forventes det, at Brønshøj Skole ser ud fra foråret 2017 Der tilbygges 5.300 kvadratmeter i 2 etager – og skolegård på taget. Foto: Kbhvns´s Komm.

Sådan forventes det, at Brønshøj Skole ser ud fra foråret 2017 Der tilbygges 5.300 kvadratmeter i 2 etager – og skolegård på taget. Foto: Kbhvns´s Komm.
Brønshøj Skole skal helhedsrenoveres og udvides og arbejdet startede i november sidste år. De nye tilbygninger kan tages i brug i foråret 2016 og helhedsrenoveringen forventes at stå klar i foråret 2017.

Brønshøj Skole er ved at blive udvidet med 5.200 kvadratmeter og 280 elever, således at skolen på længere sigt får fire klasser på hvert klassetrin. Det blev fejret ved et rejsegilde i skolens nye gymnastiksal torsdag i sidste uge med deltagelse af håndværkerne og særligt indbudte, bl.a. af overborgmester Frank Jensen og børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev. Begge borgmestre var også med, da det traditionelle første spadestik blev til hug med en mukkert for at starte nedrivningen af en bygning midt i den daværende skolegård.

Ros til håndværkere og arkitekter

– Vores folkeskoler skal kunne huse alle vores dejlige børn i byen, give dem gode rammer, så de kan lære mest muligt og få den bedste start på livet. Derfor er rejsegildet for Brønshøj Skole en fantastisk begivenhed. Her fejrer vi, at vi snart er færdige med et byggeri, der sikrer plads til alle de mange børn i området på deres lokale folkeskole, der vil fremstå med både flotte nye og fuldstændigt gennemrenoverede lokaler, sagde Frank Jensen, der ligesom Pia Allerslev rettede en stor tak og ros til de fremmødte håndværkere og arkitekter.

Eleverne skal trives, udvikles og lære

– Brønshøj Skole rykker ind i superligaen med nye topmoderne naturvidenskabelige faglokaler, og hele indretningen vil give lærere og elever de bedste betingelser for, at skolereformen med alt hvad den indebærer, kan blive en succes, så eleverne trives, udvikler sig og får lært en masse. De to nye gymnastiksale kan bruges både af skolen og de lokale fritidsforeninger. Jeg glæder mig allerede til at komme til indvielsen, sagde Pia Allerslev, der også rettede en tak til skolens medarbejdere for både tålmodighed og bidrag i forbindelse med byggeriet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top