Opryknings- eller nedrykningsspil?
Det er det helt store spørgsmål inden efteråret sidste kamp på lørdag mod Hvidovre, der har sikret sig en plads i forårets oprykningsspil. En plads, som Brønshøj også kan sikre sig med minimum et point, efter at de i weekenden formåede, efter 33 års venten, at besejre AB i Gladsaxe.

Netop den sejr kan give holdet den ekstra sjat selvtillid, der skal til, for at revanchere nederlaget på 1-3 til Hvidovre tidligere i sæsonen, men mens Brønshøj har alt at spille for, så er situationen lidt mere vanskelig for Hvidovre, da en sejr til dem, faktisk kan betyde, at de tager færre point med over til forårets kampe. Men alt det er spekulation, og Brønshøj skal bare spille deres eget spil, uden at bekymre sig om de andres kampe, da de selv kan afgøre det.

Første kamp mod Hvidovre endte som bekendt med et 1-3 nederlag, hvor Brønshøj spillede den vel nok dårligste halve time i meget lang tid, hvilket Hvidovre formåede at straffe med 3 mål på bare 27 minutter, men Brønshøj har vist rigtig gode takter de seneste kampe, mens Hvidovre har været lidt mere rusten.

Mens Brønshøj havde en succesoplevelse i weekenden, så måtte Hvidovre for anden gang i sæsonen går fra banen, mod Avarta, med nul point, og samtidig blive reduceret til 10 mand, da Mads Rønne så rødt i kampens slutfase, så er nu misser opgøret mod Brønshøj.

Inden kampen vil der blive afholdt den traditionsrige Hvepsetour, der starter kl. 12.30, hvor 20 deltagere, i en time, vil trampe på livet løs, for at indsamle penge til Brønshøj Boldklub. Fodboldkommentator Carsten Werge vil være løbsspeaker ved arrangement.

Men der venter uden tvivl et spændende opgør mellem de to hold, og vi håber, at rigtig mange vil tage turen ud til Tingbjerg Idrætspark for at støtte holdet, hvor der også blive trukket lod mellem to billetter til EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Sverige, der spilles d. 17. november.

Derudover ønsker vi Hvidovres spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top