Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 19. november, kl. 18.30

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 19. november, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes med tilhørernes punkt, hvor alle kan komme med korte bemærkninger eller spørgsmål. På mødet skal Lokaludvalget blandt andet behandle en indstilling om indkøb af yderligere hjertestartere til placering på centrale steder i bydelen samt et forslag om henvendelse til Teknik- og Miljøforvaltningen om etablering af et offentligt toilet i Husum Bypark. Endvidere vil der blive givet en orientering om det kommende arbejde med en helhedsplan for Utterslev Mose. Mødet er offentligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top