Lokalopgør endte med sejr til IF Stadion
4Y9A1193.jpg
Mihau blev med sine 6 mål topscorer for IF Stadion. Foto: Christian Ove Carlsson
Der var lagt i kakkelovnen, da gæsterne fra Rødovre torsdag aften mødte IF Stadion i Bellahøj Hallen. Disse kampe er noget specielt og sjældent særligt velspillede. Denne var heller ikke nogen undtagelse, men den intense stemning i disse kampe opvejede den manglende polerede håndbold.

IF Stadion bragte sig foran med 1-0, men 3 x 2 min. udvisninger (heriblandt en til træner Thomas Schou for brok) til hjemmeholdet inden for de første 15 minutter, kostede kræfter og spilrytme. Midt i halvlegen fik Stadion dog bedre styr på spillet og forsvaret fik fat i Rødovres angrebsspil. Stadion gik til pausen med en 2 måls føring.

I anden halvleg kom Rødovre aggressivt ud og 3 hurtige mål til gæsterne vendte Stadions 2 måls føring til 10-11. Resten af halvlegen fulgtes de 2 hold tæt ad. Gæsternes tilhængere prøvede meget usympatisk at komme med hånende tilråb til hjemmeholdets Michael Jensen, som tidligere i kampen havde et par episoder som gæsterne mente var skuespil. Samme Michael Jensen stod for kampens sidste scoring, da han i de døende sekunder bankede bolden ind til 20-19 sejr til stor fortrydelse for gæsternes fans. IF Stadion har med sejren godt fat i toppen af tabellen og allerede mandag aften går det løs igen når Øresund Håndbold gæster Bellahøj Hallen. Cheftræner Schou sagde efter kampen, at uafgjort resultat nok havde været mere fair, men at vigtige point var kommet ind på kontoen.

4Y9A1199

Michael Jensen afgjorde kampen få sekunder før slutfløjtet. Foto: Christian Ove Carlsson

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top