Læserbrev om nye besparelser på fritidsområdet
Kan det virkelig passe at der igen skal spares på fritidsområdet og at det igen skal gå ud over vores i forvejen hårdt ramte børn? Som forældre bliver vi nødt til at råbe højt: Nu er det nok! Det er simpelthen uansvarligt at spare så meget på fritidsområdet. Fra det virkelige liv Vores børn, Mathias […]

Kan det virkelig passe at der igen skal spares på fritidsområdet og at det igen skal gå ud over vores i forvejen hårdt ramte børn? Som forældre bliver vi nødt til at råbe højt: Nu er det nok! Det er simpelthen uansvarligt at spare så meget på fritidsområdet.

Fra det virkelige liv

Vores børn, Mathias og Sofie, kæmper med at falde til med skolereformens længere skoledage og nye undervisningsformer. De reagerer voldsomt med hovedpine og manglende lyst til at gå i skole. Klassen har kæmpe trivselsproblemer som kun kan løses i tæt fælleskab mellem skole, fritidshjem og forældre. Derfor er det vores redning, at Præstekær fritidshjem laver særlige forløb for vores unger og har tid til tæt samarbejde med klassens lærere. Præstekær har fx taget initiativ til at klassens piger og deres mødre mødtes på fritidshjemmet efter lukketid, lavede mad sammen, spiste, snakkede og havde en dejlig aften, der gav pigerne en positiv, fælles oplevelse. Vi kan se på vores børn, at indsatsen har gjort en forskel.

Tiden til “det stærke samarbejde” med skolen og pædagogernes forberedelse skal nu spares voldsomt – “det stærke samarbejde” skal skæres med 65% og pædagogerne skal møde kun 5 min. før børnene. Dette er derfor et opråb til jer politikere om, at I tænker jer om en ekstra gang, løfter hovedet op fra regneark og tabeller og lytter til os forældre og vores børn: Drop de anbefalede bevillingsmodeller.
Med håbet om at vi bliver lyttet til,

Pernille og Carsten
forældre til 2 børn på

Præstekær Fritidshjem

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top