Juleglæde til fordel for børn af misbrugere
Odd Fellow omdanner i november deres palæ i København til et storslået juleloppemarked. Overskuddet vil ubeskåret gå til organisationen TUBA

Odd Fellow omdanner i november deres palæ i København til et storslået juleloppemarked. Overskuddet vil ubeskåret gå til organisationen TUBA. Formålet med donationen er, at skaffe vigtige midler til TUBA København, der tilbyder gratis hjælp, terapi og rådgivning til unge fra hovedstaden, der alle er vokset op i hjem med misbrug.

Marcipan, julehjerter og duften af brændte mandler er noget af det skønneste ved julen. Derfor åbner Odd Fellow København for 7. gang deres døre op til et julemarked i den gode sags tjeneste. Tidligere er overskuddet gået til mødrehjælpen, men i år er valget faldet på organisationen TUBA. Juleloppemarkedet vil finde sted den 14. og 15. november, og TUBA vil fra kl. 12-13 selv være til stede ved en stand begge dage. Der vil være mulighed for at lade sig friste af delikatesser, brugskunst, juledekorationer og second hand tøj. For de helt yngste vil julemanden også kigge fordi med lidt til den søde tand.

Julen er kompliceret

Hos TUBA er man taknemmelig for, at Odd Fellow har valgt at donere indtjeningen fra deres julemarked til unge af misbrugere.

-Julen kan være svær for unge, der vokser op i familier med misbrugsproblemer. Derfor er vi meget taknemmelige for at Odd Fellow, i forbindelse med deres juleloppemarked, kan sætte ekstra fokus på børn fra misbrugsfamilier. Hver eneste dag ringer flere unge til vores afdelinger landet over og har brug for hjælp, så al den støtte og omtale vi kan få, er der brug for, siger Henrik Appel, der er landsleder i TUBA.

Overskuddet vil blive talt op ved lukketid den 15. november, og der vil efterfølgende være en overrækkelse til TUBA København den 23. november kl. 17.

Åbningstider: Lørdag den 14. november: kl. 11-17 og søndag den 15. november: kl. 11-16. Entre: 20 kr

Adresse: Bredgade 28, København K

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere.

TUBA tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug. Hvert år hjælper TUBA 4000 unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser.

TUBA er en del af Blå Kors Danmark.

juleglæde til fordel

Foto:Tuba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top