Husum vandt Costa Brava Cup
Husum-Boldklub.jpg
Foto: Privat
I efterårsferien har Husum Boldklubs U15 drenge deltaget i den traditionsrige Costa Brava Cup. En turnering som den ene af trænerne selv har vundet som aktiv ungdomsspiller i 1985. Der var derfor store forventninger til holdet inden afrejsen.

Holdet levede helt op til forventningerne. De indledende puljekampe mod Avarta, Bangsbo Freja og As IF blev alle vundet med flot spil og en samlet målscore på hele 28-1. Eneste ærgerlige begivenhed var, at Albin faldt og brækkede håndleddet i kampen mod As IF.

I semifinalen ventede Frederiksværk. Kampen startede noget nervøst fra Husums side, men god fight sikrede overtaget i løbet af første halvleg, og kampen blev vundet 4-1.

I finalen skulle de blå/hvide møde vinderen af den anden pulje – Blåbjerg, der lige som Husum havde vundet alle deres kampe på vejen til finalen. Der var dermed lagt op til en spændende finalekamp.

Husum satte sig hurtigt på kampen og dominerede med flot spil og god fight over hele banen. Ved pausen var holdet derfor “komfortabelt” foran med 3-0. Kort inde i 2. halvleg reducerede Blåbjerg til 3-1, og der var fornyet spænding i kampen, indtil Emil Welling med at brag af en langskudsmål scorede til 4-1, der også blev kampens resultat.

I den hjemlige turnering har holdet også haft succes, de vandt deres pulje P1 i KBU’s turnering.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top