Gyselig aften i Brønshøj
halloween-medusa.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson
Halloween er efterhånden blevet en dejlig makaber skik i bydelen, og der blev i sidste uge også gjort meget ud af det ikke mindst fra de erhvervsdrivende og Handels- og erhvervsforeningen side. Se de mange billeder fra den (u)hyggelige aften

Halloween er efterhånden blevet en dejlig makaber skik i bydelen, og der blev i sidste uge også gjort meget ud af det ikke mindst fra de erhvervsdrivende og Handels- og erhvervsforeningen side. De butikker i foreningen, der havde valgt at holde aftenåben, havde pyntet fint op.
Brønshøj Torv var omdannet til en (u)hyggeplads med dinglende skelletter, spøgelseshuset
Medusa og som noget helt nyt, så kunne man komme på en vandring i Rytterskolen – gennem den gamle skoles loft og ud i haven. Inden adgang til ruten i små hold, fik deltagerne en fortælling om, at der tidligere havde været en gammel gravplads på stedet, og at de afdøde nu var ved at vågne. 10 fra Rollespilsfabrikken (der har til huse i Pilegården) havde klædt sig ud og gemt sig på ruten, hvilket var skræmmende for både børn og voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top