Frostcuppen
Søndag den 22. november skydes 1. afdeling af Frostcuppen i gang i Værløse

Søndag den 22. november skydes 1. afdeling af Frostcuppen i gang i Værløse. Løbet er for længst udsolgt for deltagelse i den samlede Polar Frost Cup, men det er dog stadig muligt at tilmelde sig de enkelte afdelinger. 1037 løbere har været hurtige og sikret sig deltagelse, heriblandt 4 løbere fra den lokale løbeklub Degnemoseløberen. Første afdeling har start og mål på Flyvestation Værløse. Løbet skydes i gang klokken 10.00 Den 10. januar er det så den lokale løbeklub “Degnemoseløberen” der står for afviklingen af 3. afdeling. Sidste år deltog 472 deltagere og trodsede stormen Egon. Ruten var hård på grund af den megen blæst. Alligevel var det flotte tider der blev disket op med.

Hos mændene (5km) vandt Allan Dario i tiden 16:38 og hos kvinderne (5km) vandt Nanna Leegaard Kruse i tiden 19:04

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top