Frederikssundsvej med forhindringer
Tidsplanen for omlægningen er skredet

Gennem længere tid har det været lidt af et forhindringsløb at bevæge sig på langs eller tværs af bydelens hovedfærdselsåre, Frederikssundsvej. Måske er det lidt ligesom den grimme ælling, der måtte så grueligt meget igennem, før det blev godt og smukt.
Der graves og anlægges for at sikre bedre forhold for busser og passagerer samt skabe en bedre forbindelse for cyklisterne fra Mørkhøjvej og ind mod byen. Der etableres bl.a. busbaner på dele af Frederikssundsvej.
Det kommunale Center for Udførelse af Anlæg erkender, at tidsplanen er skredet, og at den tidsplan der har været tilgængelig på nettet ikke er blevet opdateret – derfor er den fjernet for nylig. Enhedschef i forvaltningen, Thomas Gätke, oplyser, at arbejdet omkring Husum Torv forventes færdigt den 23. december, samt at arbejdet omkring Brønshøj Torv er næsten færdigt. Det store grave- og anlægsarbejde på Frederikssundsvej fra Brønshøj Torv mod byen forventes færdigt inden nytår.
Herefter kommer en mindre vinterpause i aktiviteterne, men når vejret tillader det, fortsættes arbejdet andre steder på Frederikssundsvej med forventet afslutning midt i 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top