FIX vs. Næstved BK i U10
FIXU10.jpg
Oskar Korsholm, Theo Kabell, Letroy Swary, Kai Tscherning, Emil Møller Jørgensen, Nimbus Brammer Jacobsen, William Glintvad, Magnus Cumings Rasmussen, Anas Dahmani, Bertram Klubien. Foto: BK FIX
Så var dagen kommet til en meget imødeset dyst imod Næstved for drengene under 10 år. Rammerne for slaget var kunstbanerne på Tingbjerg Ground i strålende sol fra en skyfri himmel uden ret meget vind.

Så var dagen kommet til en meget imødeset dyst imod Næstved for drengene under 10 år. Rammerne for slaget var kunstbanerne på Tingbjerg Ground i strålende sol fra en skyfri himmel uden ret meget vind. Der var således lagt op til en herlig søndag eftermiddag i selskab med nogle dygtige og talentfulde fodbolddrenge til en omgang 8 mands fodbold over 2 x 30 minutter.

Vi har et par gange før mødt Næstved, og det har hver gang været en jævnbyrdig dyst. Denne gang var ingen undtagelse. FIX præsterede flot pasningsspil, og vi kunne uden tvivl se, at drengenes tekniske færdigheder har nydt godt af en meget ihærdig træningsindsats, hvor bl.a. den såkaldte “Skills” træning med FCK trænerteamet i den grad har forbedret vores spil.

Efter en del chancer, hvor bl.a. “Nimar” havde et godt skud ude ved den ene stolpe, som keeperen på mirakuløst vis afværgede, kunne Anas med et iskoldt tørt højrebens hug bringe FIX foran 1-0 inden halvlegen.

Næstved var farligst på kontraløb, men FIX målmand Theo var vågen og kom godt ud af målet flere gange i halvlegen. Også godt spil af vores grand store og stærke forsvarsspiller Letroy gjorde disse kontraløb mindre farlige.

I 2. halvleg var det lige ved at gå galt, da Næstved fik en friløber i venstre side af banen, som heldigvis glimrende blev reddet af vores ny indskiftede målmand Oskar, som dykkede ned i skuddet, og afværgede en klar mål chance.

På midtbanen sled dynamoen William godt og lavede en del farlige afleveringer. FIX var stadigvæk spilstyrende og Næstved virkede lidt modløse og kunne ikke rigtigt for alvor sætte sig igennem og syntes mest at leve på kontraangreb. FIX´ spilledominans gav bonus hen imod midten af 2. halvleg, hvor et godt indlæg havnede i pandebrasken på Anas, som hermed kunne heade ind til 2-0. Anas blev dermed dagens mand med to scoringer.

Alt i alt en opløftende fodboldkamp, hvor begge hold spillede fair og god stemning både på og uden for banen. Også stor tak til Næstveds drenge for en fair og god fight. Vi ser frem til returopgøret i Næstved om 14 dage.

/Ungdomsformand BK FIX Thor Brammer Jacobsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top