Pilegården rocker
Rock-Nalle-01-40-15.jpg
Foto: Kaj Bonne
Der var fyldt godt op i cafeen i Pilegården i sidste uge, da legendariske Rock Nalle gav koncert

Der var fyldt godt op i cafeen i Pilegården i sidste uge, da legendariske Rock Nalle gav koncert sammen med Dion Egtved på bas og vokal, Henning Kaae på guitar, klaver & vokal, samt Ivan Sand på guitar, banjo & vokal. -Rock Nalle spillede næsten to timer uden pause og der var god stemning fra start til slut. Undervejs leverede Rock Nalle en masse underspillet fynsk humor. Alt i alt kan man konstatere at Pilegården er et godt sted at gå hen, hvis man vil have en god aften, fortæller fotograf fra Brønshøj-Husum Avis, Kaj Bonne, der selv er musikentusiast og habil guitarist.

Rock Nalle 07 40-15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top