Lun høstfest i Byparken
Høstfest-08-41-15.jpg
Lasse Linding og Sara Møhlenberg fra en økologisk gård ved Lejre præsenterede et udvalg af årstidens helt friske grøntsager. Foto: Kaj Bonne
Lokaludvalget holdt i lørdags for første gang Høstfest i bydelen. Det skete i Husum Bypark – og vejret viste sig fra sin bedste side.

Gennem en årrække har Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdt Æblefest i bydelen, men i år var det udvidet til en stor høstfest med blandt andet hyldest til de afgrøder, der dyrkes i Brønshøj-Husum. Som sædvanlig var det muligt at få mostpresset sine egne æbler og få bestemt æblesorten af en ekspert fra Pometet.

Der var også mulighed for at lave mad over bål eller for at lave figurer af æbler i Susse Volanders kreative værksted. Endvidere var der markedsboder, musikalsk underholdning og kørsel med hestevogn mellem Husum Bypark og Brønshøj Torv.

Lokaludvalget havde sin egen stand, hvor der blandt andet blev uddelt postkort, hvor man kunne fortælle Lokaludvalget, hvad Lokaludvalget skal prioritere højt i sit arbejde for bydelen. Endvidere blev Lokaludvalgets nye, imponerende og omfattende hæfte “Vejledning om private fællesveje” præsenteret.

Høstfest 14 41-15

Den lokale billedkunstner Susse Volander stod for det kreative værksted, hvor æbler m.m. blev til små kunstværker. Foto: Kaj Bonne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top