Liv i Rytterskolen
Spejdere-01-44-15.jpg
Mikrospejderne i højt humør onsdag aften foran den gamle Rytterskole på Brønshøj Torv. Spejderne fra Bellahøj har lejet det meste af bygningen, indtil de finder et nyt fast sted at være. Foto: Kaj Bonne
De omkring 200 spejdere fra Bellahøj 21st Barking har indtil videre lejet Rytterskolen på Brønshøj Torv og har skabt aktivitet og liv i og omkring den gamle skole

De omkring 200 spejdere fra Bellahøj 21st Barking har indtil videre lejet Rytterskolen på Brønshøj Torv og har skabt aktivitet og liv i og omkring den gamle skole. Spejderne var blevet hjemløse, fordi de ikke længere kunne være i spejderhytten på Herbergvej, da Københavns Kommune havde solgt grunden til byggeri af nye boliger. Det er spejdernes mål, at der bliver mulighed for at opføre en ny spejderhytte på grunden ved vandtårnet på Brønshøjvej.

Onsdag aften mødtes først 22 mikrospejdere i alderen 6-7 år og 5 voksne ledere foran Rytterskolen, hvor de fandt sangbogen frem og sang “Lyseblå bananer”, inden de gik i gang med aftenens knivkursus under kyndig vejledning. I den kommende weekend kan de glæde sig til, at de skal overnatte i den gamle spejderhytte – uden forældre.

Selvom spejderne har lejet Rytterskolen er det stadig muligt på 1. sal at se udstillingen om den svenske militærlejr Carlstad, der lå i Brønshøj i slutningen af 1600-tallet.

Spejdere 02 44-15

Sangen, der skal indlede aftenens aktiviteter, findes i mikroernes sangbog og afsynges på gårdspladsen. Foto:Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top