– Kirken skal være en del af Tingbjerg
Tingbjerg-Kirke-05-44-15.jpg
Mette Basbøll ved prædikestolen: Alle er velkomne i Tingbjerg Kirke. Foto: Kaj Bonne
Søndag den 1. november, kl. 10.30 indsættes Mette Basbøll som ny sognepræst i Tingbjerg Kirke

– Jeg glæder mig til at være en del af Tingbjerg og håber at komme i dialog med både borgere og institutioner og få et godt naboskab til alle. Kirken skal være en del af Tingbjerg, og Tingbjerg Kirke er lige den kirke jeg har søgt efter, hvor jeg håber, jeg kan gøre en forskel og være med til at skabe en kirke, der er både åben og varm, siger Mette Basbøll, der den 1. november indsættes som sognepræst af provst Johanne Haastrup.

Mette Basbøll er 41 år og kommer fra et vikariat som præst på Østerbro. Hun er født i Danmark, men allerede som spæd flyttede hun med sine forældre til først Flensborg og siden til Canada, hvor faderen var udsendt som dansk præst. I 2000 vendte hun tilbage til Danmark for at læse teologi.
– Begge mine forældre er præster, og jeg føler mig hjemme i folkekirken – og så vil jeg gerne arbejde med mennesker, så det er nok baggrunden for, at jeg selv har ønsket at blive præst, siger Mette Basbøll.
Indsættelsen sker i forbindelse med højmessen og efterfølgende er menighedsrådet vært ved en reception i menighedslokalerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top