IF Stadion delte point i Holte
4Y9A1070.jpg
Danny Reinholdt (nr. 10) blev topscorer med 9 mål. Foto: Christian Ove Carlsson
IF Stadion spillede søndag eftermiddag udekamp imod Holte og efter en lidt sløj indledning satte Stadion sig på kampen og spillede til tider flot og underholdende håndbold.

IF Stadion spillede søndag eftermiddag udekamp imod Holte og efter en lidt sløj indledning satte Stadion sig på kampen og spillede til tider flot og underholdende håndbold. Holte bragte sig foran i kampens start, men herefter tog Stadion over og var halvlegen igennem foran med et par mål. Lige før pausen fik Holte dog lidt bedre fat, men Stadion gik til pausen med 9-10. Stadion kom ud efter pausen og bragte sig yderligere foran, men endnu engang kæmpede Holte sig tilbage i kampen, og efter 20 minutter var der balance i regnskabet ved stillingen 20-20. Det blev en intens afslutning på kampen og Stadion var uheldige med ikke at tage alle point. Holte jublede da også da dommerne fløjtede af, og Stadion spillerne hang med hovederne. IF Stadions topscorer blev Danny Reinholdt med 9 mål. Der er meget mere i holdet, og det skal blive spændende at se Stadion spille på torsdag imod ærkefjenderne fra Rødovre i Bellahøj Hallerne klokken 20. Det bliver helt sikkert en kamp med hård fight og en masse dramatik.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top