Hvepsene jagter revanchesejr
På lørdag mødes Brønshøj og Holbæk for anden gang i sæsonen, når klubben fra Nordvestsjælland gæster Tingbjerg Idrætspark.

Her skal hvepsene revanchere nederlaget i sæsonens første kamp, hvor de tabte 1-2 til Holbæk. Det var en kamp, hvor Brønshøj var det bedste hold, men hvor Holbæk forstod at udnytte de få muligheder de kreerede.

Den seneste hjemmekamp resulterede i en 1-0 sejr, da oprykkerne fra AB Tårnby kiggede forbi. Her blev Sebastians Lassens lange tå forskellen på de to hold, da bolden noget heldigt fik lov til at passere hele vejen hen til ham, hvor han så kunne prikke bolden i mål.

Holbæk jagter stadig deres første sejr på udebane. I de fire udekampe de har spillet indtil videre, er det blevet til en enkelt uafgjort mod Avarta, mens det er blevet til nederlag mod B1908, HIK og Hvidovre. Den dårlige udebanestatistik har så også gjort, at Holbæk lige pt. befinder sig i den nederste halvdel.

Det bliver en kamp mellem to hold, der har været noget svingende i de seneste præstationer, men forhåbentlig kan cheftræner Jesper Hansen få spillerne tilbage på rette spor efter en måned, der har budt på skuffende kampe mod Hvidovre i ligaen og Rishøj i pokalen.

Brønshøj ligger dog stadig godt til i ligaen, og hvis man kigger på halvvejstillingen for de hold, der lige nu ligger til at gå i oprykningsspillet, så befinder hvepsene sig på en foreløbig 4. plads (de tre øverste rykker op), og med pokalexit’en i sidste uge kan al fokus nu rettes mod divisionen, og her vil den 2. hjemmesejr i træk i den grad hjælpe.

Så vi håber på at se rigtig mange fans på lægterne, når kampen fløjtes i gang på lørdag kl. 15.

Derudover ønsker vi Holbæks spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top