Husum tilbage med 4-1 sejr
Husum løb i sidste weekend ind i sæsonens første nederlag

Husum løb i sidste weekend ind i sæsonens første nederlag, da Sunred Beach vandt 2-1 og der var med spænding set frem til hvordan det ville påvirke spillerne. Der var dog ingen grund til bekymring. Husum viste klasse og naboerne fra Rødovre blev besejret med 4-1, og Husum holder fast i 1. pladsen i tabellen. Der er nu blot 1 kamp tilbage inden vinterpausen og tabellens bundprop Amager bør være en overkommelig opgave, selv på udebane. Kampen spilles den 7. november kl. 13.

Selvom det går godt for tiden, maner formand Johnny Nielsen dog til små armbevægelser for samme scenarie udspillede sig sidste år, og der kom man rigtig skidt fra start efter vinterpausen og missede oprykningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top