Husum nyt tophold efter pragtkamp i Tårnby
4Y9A5307.jpg
Anfører Paolo så rødt i topkampen. Foto: Christian Ove Carlsson
Husum nyt tophold efter pragtkamp i Tårnby

Husum spillede lørdag sig i front af serie 1 efter en superflot præstation imod rækkens tophold fra Amager. Efter en målløs første halvleg kom der gang i tingene 12 minutter inde i anden halvleg. Nicki Eerslev bragte Husum på 0-1, men føringen holdt kun gangske få minutter, så udlignede Tårnby på straffe. Den stilling holdt indtil små 10 minutter før tid, så bragte Husum sig på 1-2 ved Mathias Frydensbjerg efter oplæg af Rasmus Rosenberg. Herefter blev kampen meget hektisk, og Husums anfører Paolo Hansen fik marchordre efter et rødt kort, men vigtigst af alt kom de 3 point i hus, og Husum er nu rækkens tophold og eneste ubesejrede hold.

Allerede på tirsdag står den på topkamp igen, da FC Udfordringen kommer på besøg i Husumparken klokken 19.00.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top