Holbæk sendte Brønshøj ud af top 4
4Y9A9272.jpg
Brønshøj skuffede og måtte indkassere sæsonens 4. nederlag, da de mødte Holbæk i blåt og hvidt. Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj formåede ikke at revanchere nederlaget til Holbæk fra 1. runde, da holdene mødtes lørdag på Tingbjerg Ground

Brønshøj formåede ikke at revanchere nederlaget til Holbæk fra 1. runde, da holdene mødtes lørdag på Tingbjerg Ground. Gæsterne dominerede første halvleg og bortset fra et par enkelte forsøg fra Brønshøj, havde gæsterne de fleste chancer og var klart farligst. Midt i halvlegen fik Holbæk så hjørnespark, og Frederik Tingager dukkede op imellem venner og fjender efter en gang klumpspil og scorede uden chance for Kasper Vilfort i Brønshøj-målet.

Anden halvleg blev ikke meget bedre, og Brønshøj formåede ikke at udnytte et spilovertag og var meget sjældent farlige. Holbæk derimod virkede tilfredse med kampens forløb og 2 minutter før tid lukkede de kampen, da Mads Haarbo gjorde det til 0-2 efter et langskud.

Langt de fleste af de 358 tilskuere havde nok forventet mere af hjemmeholdet, og hvis ikke spillet bliver bedre, bliver målsætningen om en top 4 placering nok svær at nå. Næste kamp bliver på søndag hvor Brønshøj skal på besøg hos Avarta.

 Foto:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top