Forrygende weekend for CPH Bordtennis
Bordtennisklubberne Københavns BTK fra Østerbro og Brønshøj Bordtennis blev før sommerferien enige om at styrke samarbejdet om talent- og eliteudvikling.

Bordtennisklubberne Københavns BTK fra Østerbro og Brønshøj Bordtennis blev før sommerferien enige om at styrke samarbejdet om talent- og eliteudvikling. De to klubber er blandt de største klubber i landet, og har igennem mange år sørget for mange danske mesterskaber til København – både individuelt og for hold. Samarbejdet har blandt andet betydet, at der i den nye sæson er ansat fælles trænere, og at de to klubber har fælles hold i landets bedste bordtennisrækker under navnet CPH Bordtennis.

Mændene har fået en forrygende start på den nye sæson, og har lagt sig i spidsen af Stiga Divisionen. Holdet er ubesejret efter fem kampe. I weekenden blev det til tre sejre mod henholdsvis Næstved, Amager og de forsvarende danske mestre fra Roskilde.

Næstved BTK –

CPH Bordtennis 3-5

CPH Bordtennis –

Amager 5-1

Roskilde –

CPH Bordtennis 1-5

I næste uges avis bringer vi en stor reportage om weekendens kampe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top