Fix tabte terræn
4Y9A0855.jpg
Med 2-3 nederlaget ser det svært ud for Fix. Foto: Christian Ove Carlsson
Lørdag eftermiddag gæstede Nørrebro United Fix i Gadelandet

Lørdag eftermiddag gæstede Nørrebro United Fix i Gadelandet, og hvad der på forhånd så ud til at blive en overkommelig opgave endte med et 2-3 nederlag til Fix. Nørrebro United er ellers at finde nederst i tabellen, men det var ikke til at se i kampen. Gæsterne bragte sig foran i starten af kampen, og da der ikke blev scoret yderligere i halvlegen kunne Nørrebro United gå til pausen fuld af selvtillid. I anden halvleg bragte gæsterne sig så yderligere foran, men Fix viste stor moral og reducerede umiddelbart efter. Fix fik efterfølgende lagt pres på gæsterne, men i stedet for en udligning bragte Nørrebro sig så på 1-3 og kampen virkede lukket, men endnu engang reducererede hjemmeholdet. Desværre kom der ikke flere scoringer i kampen, og Fix må nok se i øjnene at løbet om oprykningspladserne er uden for rækkevidde. Der er nu 13 point op til andenpladsen. Sidste kamp inden vinterpausen er den 6. november, hvor Fix ude skal møde VLI.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top